saya

Dia ni, biasa-biasa je. Dia teringin sangat buat sesuatu perkara yang tak mungkin dapat dilakukannya. dia ingin mengembara seorang diri keseluruh dunia.

Keghairahannya kepada banyak perkara :

laut
buku
haiku
jarum
kawan
menulis
keluarga
macbook
Andrea Hirata
bunga kemuning
baju kurung cotton

Selain daripada itu, dia teringin sangat nak pakai kimono

23 thoughts on “saya

  1. kegilaan kita hampir serupa. terutama pada buku dan macbook – apple product. kegilaan penulis pada faisal tehrani dan nama macbook saya ialah Tuffah. iPhone nama iLham dan iPod nama Red.

  2. aku rasa blog kau memang bagusla lina. tak payah letak macam2 gambar atau animation. plain white saja. itu pun cukup untuk menarik aku membaca entri2 kat sini.๐Ÿ™‚

  3. jiwa kita hampir sama… kenapa ye bila baca tulisan ko rasa macam ituloah aku masa kecik2 dulu…ko ni jelmaan siapa ye…salam perkenalan…

    • Yey! Sedap benar mendengar berita ada lagi org yang berjiwa sama:-)

      Sebut2 jelmaan ni rasa mcm transformers pun ada. Hehe. Btw, tq for coming here. Pls come again (walaupun aku malas tulis entri baru.huhu)

      Salam perkenalan..๐Ÿ™‚

    • Terima kasih kerana singgah. Saya kebelakangan ni agak sebuk entah buat benda berpekdah apa ntah. Hehe

      Jadi, lama x update blog dan baca buku baru. Tq atas pelawaan ke facebook, cuma saya jarang aktif fb. Mungkin cik busyral boleh follow twitter saya.

      Kalau sudi la.. Jemput selalu singgah ye..๐Ÿ™‚

  4. dan aku boleh terjelepuk ke sini
    kerna result google apabila mencari tentang zee avi
    sedikit hairan pada permulaan
    kemudian gembira apabila melanjutkan pembacaan
    seronok

  5. Excellent items from you, man. I’ve understand your stuff prior to and you’re simply too wonderful.

    I actually like what you have got here, certainly
    like what you are stating and the way in which by which you are
    saying it. You are making it entertaining and you continue to care for to
    keep it wise. I can’t wait to read far more from you. That is actually a great website.

  6. Hey there great blog! Does running a blog similar to this require a massive amount work?
    I’ve no knowledge of programming however I had been hoping to start my own blog soon. Anyhow,
    if you have any recommendations or techniques for new
    blog owners please share. I know this is off
    topic but I just wanted to ask. Many thanks!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s